A tantra indiai eredetű filozófia, mely segít a gátlásaink oldásában, testünk megismerésében. Lehetőséget nyújt egy teljesebb, magasabb szintű intimitás megéléséhez a mindennapokban, párkapcsolatunkban. Sok ága, módszere elterjedt, ezeknek egyike a tantrikus masszázs. Ebben szeretetteljes érintésekkel, a szív és a gyökér csakra összehangolásával hatnak a lélekre.

Az intim területek masszírozásával, és a megfelelő légzéstechnika segítségével fokozzák az energiákat, és oszlatják szét azokat a testben. Mindezek által érnek el egy újszerű, magasabb minőségű élményt testi és lelki szinten.

 

TANTRIKUS PROGRAMOK

Ha 90 vagy 120 perces programra szeretnél jönni, kérlek előre jelezd, köszönöm!

 

 

Káma Szútra Masszázs Program I. (60'/90'):

 

Sokféle érintéssel, masszázsfogással lazítom el tested, nyugtatom lelked. Segítségül hívom mindehhez a tűz melegét, a szellő érintését, a hangok ringató erejét.

 

Egy masszázs, melyet nehéz szavakkal leírni, átélni kell.

 

„Masszázs szívből a léleknek.”

 

 

Káma Szútra Masszázs Program II.: Gyógyító utazás (120’):

 

Ez a program azoknak készült, akik nyitottak a keleti filozófiák felé. Igazi, lélekre ható tantrikus program. Középpontjában egy csakra tisztító, energetizáló, szeretet meditáció áll, mely fokozza az energiák kibontakozását. Mindezt érintésekben gazdag masszázsfogásokkal, és egy elnyújtott lingam masszázs résszel ötvözöm. A programot egy jelképes mosdatással zárom, hogy a feszültséget okozó energiákat hátrahagyva folytathasd utadat.

 

„Gyógyító energiák a csakráknak és a léleknek.”

 

 

Tantravarázs Program (120’):

 

Ha szeretnél többet megtudni a tantráról vagy csak szívesen beszélgetnél gondjaidról, akkor ez a program neked szól. Eldöntheted, hogy a Káma Szútra Masszázs Program 1 vagy 1,5 órás változatával szeretnél ez idő alatt ellazulni. A maradék időt pedig egy kellemes beszélgetéssel töltheted el velem és egy csésze forró ital társaságában.